Digitale meter

Ik doe een oproep aan alle eigenaars van zonnepanelen en sympathisanten om eens en vooral een einde te stellen aan het ledigen van uw portefeuille. Het moet nu toch al duidelijk zijn dat het plaatsen van digitale meters alleen ten goede zal komen aan de producenten en leveranciers en niet aan de consument. Vul uw naam, adres en Email adres in om uw ongenoegen te uiten. Email adres is niet verplicht. Mits voldoende handtekeningen kunnen we de politieke wereld wakker schudden om een einde te stellen aan het uitmelken van de modale burger die zelf de moeite doet om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

Met het invullen van het formulier gaat u ermee akkoord dat de lijst wordt overgemaakt aan onze beleidsmakers. Om privacy redenen wordt de lijst niet openbaar gemaakt.

Aan de heren en dames politici en beleidsmakers.

We zijn het beu! Er moet vanaf heden een einde gesteld worden aan het uitmelken van de modale burger. Het plaatsen van digitale meters komt alleen ten goede van de leveranciers en de producenten van elektriciteit. Wij, eigenaars van zonnepanelen moeten hiervoor alweer eens opdraaien voor de kosten. Want de voordelen van onze zonnepanelen worden hierdoor tot nul herleid. De opbrengst wordt niet meer in rekening gebracht. Het is wraakroepend dat wij die een bijdrage leveren aan een beter milieu niet beter beloond worden. Elke partij die toelating verleent aan het groot kapitaal om digitale meters te plaatsen, moet niet meer op onze steun rekenen.

Met de beste bedoelingen,